TILBEHØR

Ost – Cremo Raclette Mazot

Cremo Raclette Mazot er en tradisjonell racletteost produsert i henhold til autentiske metoder. Dette garanterer en ost som smelter raskt og jevnt, uten noen separasjon av fettinnholdet. Raclette Mazot er tilgjengelig i hjul. Har du rester igjen etter et Raclettemåltid egner osten seg utmerket til pizza, ostesmørbrød, omelett og lignende. Ostehjulet, ca. 6 kg, leveres fersk direkte fra oss delt i 2 halvhjul. Holdbarhetsdato er påstemplet. Fersk er 1 – 2 måneder, men kan med fordel fryses. Vi anbefaler å ta osten ut av fryseren et par timer før så er den enkel å skrape og holder formen under hele serveringen. Et halvt hjul varer til ca. 20 personer.

Resty

Innfelte tallerken med non-stick belegg for å fullføre resterost eller for smelting av osteskiver. Kompatibel med TTM-"combi" -cheese-holdere til halv ost rund unntatt Trio.

Raclette kniv Chef

Raclette kniven har et spesielt dobbeltfunksjonelt knvivblad: En glattpolert knivegg for å skrape av smeltet ost og en skarptagget knivegg for å kutte av kanten rundt osten («religieuse»). Knvibladet er teflonbehandlet som gjør at osten slipper lett. Enkel å rengjøre.